Αίθουσα τύπου φίλτρο πλάκα κατασκευαστής στην τεχνολογία θερμοπλαστικού διέλασης

Σήμερα, οι περισσότεροι από τον 3D εκτυπωτή είναι της κεφαλής εκτύπωσης από τον έλεγχο του υπολογιστή σας, βρείτε ένα ημι ρευστό υλικό στα αντικείμενα. Αίθουσα τύπου φίλτρο πλάκα κατασκευαστής να εισαγάγει αυτήν την διαδικασία να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία από υλικά, όπως μέταλλο, σκυρόδεμα, κεραμικά και σοκολάτα, αλλά μέχρι στιγμής, η πιο κοινή θερμοπλαστικό εξώθηση υλικού είναι λιωμένο πλαστικό.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με την εκτύπωση 3D, τόσο περισσότερο πιστεύω ότι αυτή είναι μια διαρκώς μεταβαλλόμενη βιομηχανία, ένας από τους πολλούς διαφορετικούς όρους μπορεί μερικές φορές αναφερόμαστε σε το ίδιο πράγμα, ειδικά από θερμοπλαστικό διέλασης να εκτυπώσετε αντικείμενα αυτής της διαδικασίας. Η τεχνολογία θα πρέπει να ονομάζεται απλά andquot; Θερμοπλαστικό extrusionandquot?, σε σύγκριση με τη γενική δήλωση είναι andquot; extrudedandquot?. Στην πραγματικότητα, το σώμα παγκόσμια πρότυπα Ηνωμένες Πολιτείες Διεθνούς Ένωσης δοκιμών και υλικών (ASTM Διεθνή), ανακοίνωσε τον Ιούνιο του 2012, αυτό 3D εκτύπωση πρότυπο κοινή ονομασία είναι andquot; extrudedandquot?.
Αίθουσα φίλτρο τύπου πλάκα κατασκευαστής εισήγαγε την έννοια παραπάνω και ίσως πιο εύκολο να καταλάβει αλλά θερμοπλαστικό διέλασης τεχνολογία εφευρέτες της Stratasys Corporation καθιστά τα πράγματα, αυτό είναι μια εταιρεία ηγετική θέση στην αγορά, που αναφέρονται σε αυτή την τεχνική ως andquot; Λιωμένο εναπόθεση μοντελοποίηση (FDM) andquot;. FDM αναφερόταν στην έννοια (και κατάχρηση) ως θερμοπλαστικό διέλασης, είναι ευρέως κατανοητός ως τεχνολογία εξώθησης υλικού.