Αυτόματη πίεση φίλτρο διαδικασία εντατικοποίηση και προοπτική

Διαχωρισμός των ανοµοιογενές σύστηµα είναι απαραίτητη για τον τύπο αυτόματου φίλτρου για την παραγωγή μια λειτουργία της μονάδας, η μελέτη της διαδικασίας διαχωρισμού, κυρίως με επίκεντρο τη μέθοδο διαχωρισμού του ενίσχυση και βελτιστοποίηση της δομής του εξοπλισμού. Διαδικασία έρευνας ειδικότερα, από την άποψη του φιλτραρίσματος, εξοπλισμού, υλικών ή εξοπλισμού σχετικά με τη δομή αυτή είναι πολλά περιθώρια ανάπτυξης.
Εντατικοποίηση της διαδικασίας διακανονισμού. Αυτόματο φίλτρο τύπου σε καθίζηση, επιλέξτε ένα κατάλληλο διαχωρισμό εξοπλισμός είναι το κλειδί για την επίτευξη υψηλά αποτελεσματικός διαχωρισμός. Για μείγμα αερίου-στερεού, λόγω άνιση κατανομή των σωματιδίων διάμετρος, έτσι επιλέξτε σύμφωνα με την κατανομή μεγέθους σωματιδίων του εξοπλισμού κατάλληλο διαχωρισμό σωματίδια. Dandgt, 50 μ μ δικαστικούς ή βαρύτητας καθίζησης εξοπλισμού dandgt, 5 μ μ δικαστικούς ή εξοπλισμό φυγοκεντρωτών dandlt; 5 μ μ δικαστών ή ESP, τσάντα φίλτρα, πλυντρίδες.
Φίλτρο αυτόματη πίεση για μίγματα υγρών-στερεών, όχι μόνο σωματίδια, κατανομή μεγέθους σωματιδίων, να εξετάσει επίσης το μέγεθος του στερεά περιεχομένου προκειμένου να επιλέξετε το σωστό εξοπλισμό για χωρισμό. Dandgt, 50 μ μ φυγόκεντρος φίλτρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί? dandlt; μ 50 μ από πίεση διήθησης εξοπλισμός στερεά περιεχομένου της andlt; Δεξαμενή καθίζησης 1%, spin-υγρό διαχωρισμού, διαχωριστικά του οικισμού? 1% ~ 10% περιεκτικότητα σε στερεά πλάκα και το πλαίσιο φίλτρου πρέσες? στερεό περιεχόμενο andgt, 10% φιλτράρισμα φυγόκεντρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί? περιεκτικότητα σε στερεά andgt; 50% κενού φίλτρου μπορεί να χρησιμοποιηθεί, και ούτω καθεξής.