Κατασκευαστές ιμάντα τύπου φίλτρου στο μέλλον πατήστε Μετάβαση σε ευφυή κατεύθυνση

Διαλεκτική θεωρία των παραγωγικών δυνάμεων και σχέσεων παραγωγής μας λένε ότι, όταν η παραγωγικότητα αυξάνεται σε κάποιο βαθμό, όταν συνδέεται με την αρχική παραγωγή ήταν μια τεράστια μεταμόρφωση για την προσαρμογή στην ανάπτυξη των προηγμένων παραγωγικών δυνάμεων. Σήμερα είναι η ανάπτυξη της επιστήμης και τεχνολογίας, το διαδίκτυο και τις πληροφορίες τεχνολογία αλλάζει φορές, κατασκευαστές τύπου φίλτρο ιμάντα στη βιομηχανική περιοχή του whizzing έρχονται μια ριζική αλλαγή από, οποιοδήποτε πλεονέκτημα φτάσει, αλλά η τάση των καιρών, παγκόσμια βιομηχανική 4.0 εποχή μπήκε σε την ύπαρξη.
Μετά τη Γερμανία κυβέρνηση andquot; βιομηχανικές 4.0andquot? στρατηγική, οι κατασκευαστές από όλο το κόσμο επίκεντρο αυτής της στρατηγικής, και έχει αναγνωριστεί ευρέως στη βιομηχανία, είτε σε ανεπτυγμένες ή αναπτυσσόμενες χώρες, τις κατασκευαστικές βιομηχανίες προσπαθούν να andquot; 4.0 βιομηχανική, andquot; και, κατά την επιδίωξη της παγκόσμιας βιομηχανίας να αποκτήσουν ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για το τοπίο του ανταγωνισμού.
Βιομηχανικού εργοστασίου 4.0, έξυπνη, έξυπνη, έξυπνη logistics έχει γίνει μια ζώνη φίλτρο τύπου κατασκευαστές από τα παραδοσιακά πρότυπα με τα τρία θέματα των ευφυών κατεύθυνση. Φίλτρο ακριβείας κατασκευή προσαρμοσμένη από τη μαζική παραγωγή σε μεταβατικό στάδιο, παραγωγή-προσανατολισμένη κατασκευής εξυπηρέτησης και παραγωγής μετάβασης, παράγοντες που οδηγούν τη μετάβαση καινοτομίας με γνώμονα βιομηχανία 4.0 φορές τα τρία ανατρεπτική μετασχηματισμός πραγματοποιείται, και η αναπόφευκτη τάση της ανάπτυξης των καιρών.